• nl
  • fr
  • en
  • Profiel

    De witte tijger

    Al vanaf mijn jonge jaren kriebelde het ondernemerschap.

    Er was mijn eerste clubje (De Slimme sloebers) toen ik acht was.

    Als 16 jarige organiseerden we fuiven in Kortrijk ( wie herinnert zich nog de beroemde Hot legs party I,II en III). Op mijn vijftiende zette ik mijn eerste stappen in de horeca(afwas natuurlijk), later deed ik de bar, de zaal, werd ik verantwoordelijke.

    Tussendoor kocht en verkocht ik ( gans mijn familie en vriendenkring hebben er waarschijnlijk nog) steakmessen,flessen kruidenlikeur, ijsroom,...

    Aan de unief kwam ik vanzelfsprekend terecht in een studentenclub ( De Klauwaerts):

    doop organiseren, fuiven, thema avonden,Galabal,...

    Van Schachtentemmer tot Praeses.

     

    Daarna zakenpartner in De Schouw (restaurant Essen), mijn eigen zaak in Kortrijk ( De Duysent Peryckels) een tweede zaak: Soep - en broodjesbar (Hakuna Matata) en het oprichten van Passion for Food: catering van kommuniefeesten tot beurscatering voor vele duizenden.

     

    Na de verkoop van mijn horecazaak gaf ik advies aan de cel economie van stad Kortrijk.

    Zomermarkten, Kerstmarkten, opstart ondernemerscentrum Kortrijk http://www.ocwest.be

    Samen organiseerden we er ' De week van de smaak ' en behaalden we  de titel in 2007    ' Kortrijk stad van de smaak '

     

    Ondertussen organiseerden we de camping op FihP , 5000 jongeren veilig door 4 dagen festival loodsen (biertent,douches, catering,security) Van een weiland tot een volwaardige camping waar vooral dag en nacht feest werd gevierd in onze beruchte biertent.

    Verschillende edities brachten we tot een goed einde de laatste jaren deden we enkel nog onze 24/24h feesttent.

    We verzorgden de heropstart van fitnesscentrum Catalpa. http://www.catalpafitness.be

     

    Ondertussen leid ik het horecateam van de http://www.golfoudenaarde.be, begeleid ik starters en doe ik mystery visits op aanvraag om uw zaak eens te laten bekijken door de ogen van een ervaringsdeskundige.

    We verzorgen ook demo's voor Bord Bia (irish food), Op Tavola, voor Debic,...

    Er is Passion for Food , we hebben Max & Flora (streetfood) en we zijn nu een ganse lijn van hapjes en kroketjes aan het ontwikkelen.

     

    Dus zit je met een event en zoek je naar ervaren raad , of heeft je zaak een doorlichting door ,kan je personeel wat peptalk gebruiken stuur me dan een mailtje en we kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen.

    Nieuws